ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 8ου ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στις 07 Φεβρουαρίου 2024 το σχολείο μας, είχε μια ακόμη συμμετοχή, στα πλαίσια του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης κοριτσιών, Α΄ φάσης. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας, στις 09:00 το πρωί, μεταξύ του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων και του σχολείου μας, του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων, όπου η ομάδα μας κέρδισε την αντίπαλη ομάδα με 2-1 σετ.

Η αγωνιστική απόδοση της ομάδας μας (8ου ΓΕΛ) ήταν πολύ καλή, αλλά και η συμπεριφορά των παικτριών, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν, ήταν επίσης πολύ καλή. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, είχαν πολύ κόσμια και αξιοπρεπή συμπεριφορά και αξίζουν τα συγχαρητήρια τόσο του συλλόγου διδασκόντων, όσο και της διευθύντριάς μας κ. Αποστόλου Μαριάννας.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η αντίπαλη ομάδα (1ο ΓΕΛ) προηγήθηκε με 1-0 σετ, προκαλώντας μια αμηχανία στην ομάδα μας. Στην συνέχεια, τα κορίτσια της ομάδας μας, ξεπέρασαν το άγχος και την απογοήτευση του πρώτου χαμένου σετ και  έδειξαν μια αξιοθαύμαστη απόδοση και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, από 1-0 σετ, σε 1-2 σετ, καταφέρνοντας να πάρουν την νίκη.

Στην αρχική 6άδα, ξεκίνησαν οι μαθήτριες Παπαγιάννη Θωμαή, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα, Κεραμιώτη Αθανασία, Μίσιου Φωτεινή, Ζιώζια Αικατερίνη και Πάτα Κασσιανή-Δέσποινα. Την υπόλοιπη ομάδα, πλαισίωσαν οι μαθήτριες, Γελαδάρη Αναστασία, Τσιάνα Ευθαλία, Γκατζιού Αθανασία-Νεκταρία, Ζάρα Αικατερίνη, Πασχάλη Φωτεινή, Πατσιαλή Ελεονόρα, Ζάμπρα Αγγελική, Στεργίου Όλγα Μιχαέλα. Ο συνοδός-προπονητής της ομάδας μας, ήταν ο κ. Κανάτας Αθανάσιος.

Συγχαίρουμε τις παίκτριες και τον συνοδό-προπονητή της ομάδας μας και τον κ. Γουσόπουλο Σωτήρη καθηγητή φυσικής αγωγής του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων.  Ευχόμαστε στις μαθήτριές μας  καλή συνέχεια στο σχολικό πρωτάθλημα. Επίσης συγχαίρουμε και την αντίπαλη ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, για την αξιόλογη προσπάθειά τους και για το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο σύλλογος διδασκόντων του 8ου ΓΕΛ                   Η διευθύντρια του σχολείου

Αποστόλου Μαριάννα

Σχετικές δημοσιεύσεις